PLÀSTIC VERGE

EcoPack Fluvià fabrica film, làmines, bosses i productes a mida de polietilè d'alta i baixa densitat (PEHD, PEBD), i polipropilè destinat a una gran quantitat de sectors industrials i comercials. Destaca el sector alimentari, per al qual es desenvolupen productes que compleixen amb tota la reglamentació europea vigent pel que fa a plàstics susceptibles d'entrar en contacte amb aliments i haver realitzat les proves de migració pertinents. A més, EcoPack Fluvià està en tràmits de certificació FSSC 22000, per a complir en un futur amb els requisits més elevats de seguretat i higiene.

Així mateix, EcoPack Fluvià disposa de l'aplicació de plàstic verge per a qualsevol producte destinat a packaging, embalatge o ús industrial per a tota mena de sectors, productes i residus, ja sigui per a sistemes automàtics d'envasat com manuals, amb la qualitat més gran, varietat i un servei adaptat a les necessitats del client amb l'agilitat necessària.

 

Cal recordar que, fidel al seu compromís mediambiental, tots aquests productes susceptibles de ser fabricats amb materials plàstics verges poden desenvolupar-se amb les solucions sostenibles que ofereix EcoPack Fluvià S.A., des de l'ús de material plàstic reciclat postconsum (amb certificat i sense) a l'ús de material compostable i biodegradable amb certificat OK Compost Tuv Àustria.

Formulacions i característiques tècniques

Disposem de formulacions contrarestades per cada aplicació, utilitzant matèries primeres i composicions de producte que inclouen els últims desenvolupaments i innovacions de la indústria, tant en alta com en baixa densitat, per aconseguir les especificacions de producte desitjades per al seu ús final i adaptar-se al màxim a les necessitats del client.