ECOPACK FLUVIÀ

EL NOSTRE OBJECTIU
Sostenibilitat i economia circular

La indústria del plàstic ha experimentat grans canvis en els últims anys, principalment degut a la creixent consciència social i mediambiental dels consumidors que busquen solucions sostenibles i respectuoses pel medi ambient i la societat.

Aquesta necessitat i voluntat ha impulsat el desenvolupament de matèries innovadores, donant lloc a una concepció circular de l'economia, des de la matèria primera fins al producte final.

Ecopack Fluvià té a la seva disposició un conjunt de solucions sostenibles incentivant el desenvolupament de productes que promouen la preservació del medi ambient, establint-se la innovació i la sostenibilitat com estàndards. Creiem en l'ús d'envasos i bosses ecològics com a moviment fonamental a l'hora de cuidar el medi ambient.

Tot això, sense deixar de banda els materials plàstics clàssics i la valorització d'aquests, desenvolupant materials plàstics reciclats postconsum per donar un valor afegit als productes i residus presents al medi.

ELS NOSTRES PRODUCTES

Ecopack Fluvià aposta de manera activa per la innovació de nous productes i per donar seguretat al client en la seva compra, per aquest motiu, la nostra empresa presenta diverses certificacions que permeten una avaluació i verificació transparent, consistent, completa i independent de les declaracions del contingut de materials dels nostres productes, garantint una comunicació precisa i honesta amb els nostres clients.

Per garantir l'ús d'envasos i bosses ecològiques a través d'envasos biodegradables i envasos compostables, a Ecopack Fluvià disposem de certificats de compostabilitat i biodegradabilitat OK COMPOST INDUSTRIAL (TÜV AUSTRIA) pels productes que compleixen amb la normativa EN 13432:2000, i de la certificació de la normativa UNE-EN 15343 del Contingut de plàstic Reciclat per part d’AENOR plàstics reciclats