COMPROMÍS ECOLÒGIC

ELS NOSTRES INGREDIENTS

Els envasos i bosses biodegradables estan fetes de matèries primeres renovables, com el midó de blat de moro, oferint així solucions de baix impacte ambiental per resoldre problemes específics de diversos sectors, com el packaging, l'envasat industrial, les bosses porta-compra o el sector alimentari entre d'altres.

Aquests envasos, en les condicions òptimes de temperatura i humitat, es degraden per complet en un període màxim de 6 mesos gràcies a l'acció de microorganismes, convertint-los en compost (biomassa), diòxid de carboni i aigua.

 

LA NOSTRA FILOSOFIA

La sostenibilitat es basa en la satisfacció de les necessitats humanes sense comprometre la capacitat de les generacions futures de satisfer les seves, garantint l'equilibri entre el creixement econòmic, la cura del medi ambient i el benestar social.

Ecopack Fluvià va ser pionera el 2007 amb l'obtenció de la certificació OK COMPOST sobre la sostenibilitat i biodegradabilitat dels seus productes. De la mateixa manera, el passat 2020 va obtenir la certificació Recycled Claim Standard (RCS) de Textile Exchange, en relació amb el plàstic reciclat postconsum, amb l'objectiu de donar una circularitat i una segona vida a tot el plàstic ja existent, emprant-lo com a una nova matèria primera i eliminant-lo com a residu.

Des d'Ecopack Fluvià estem renovant constantment el nostre compromís amb el medi ambient, no només desenvolupant noves solucions sostenibles i biodegradables amb el segell OK COMPOST INDUSTRIAL de TÜV AUSTRIA, sinó també, estenent la vida útil de materials plàstics ja en circulació, eliminant-los del medi ambient i donant-los una segona vida com a matèries primeres per a la fabricació de nous productes o envasos, revalorant-los sota la garantia de la certificació RCS de Textile Exchange.